Csomózott karkötők, kiegészítők
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
Hirdetések
 
Eredmény 2009

Csomózóverseny 2009.

Megszületett a 2009-es csomózóverseny eredménye!

Idén már a harmadik csomózóversenyt tudtam kiírni. Az elmúlt két évhez hasonlóan ismét szép számmal érkeztek a nevezések. Az eddigiekkel ellentétben ezen a versenyen már nem lehetett csomózott karkötővel indulni, aki pályázni akart, kénytelen volt gondolkodni egy kicsit, szüksége volt a fantáziájára ahhoz, hogy a kiírásnak megfelelő csomózott használati tárgyat készítsen.
Nos, valóban nehezebb volt a feladat, de a nem titkolt cél az volt, hogy fejlődésre ösztönözzelek titeket is, hisz még oly sok lehetőséget rejteget magában ez a kézműves technika! Mit is jelent egy csomózott használati tárgy? Számomra minden olyan apróságot, amit a hétköznapjainkon használunk, és csomózással elkészítve is ugyanazt a funkciót tölti be, mint bármelyik más technikával vagy más anyagból készült testvére. Az én agyamban apró ötletek kaptak szikrát (mobiltartó, tolltartó, szemüvegtok, szalvétagyűrű, könyvjelző, poháralátét, kulcstartó), vagyis semmi bonyolultra nem gondoltam! ;)
A pályázók többsége hasonló témákban gondolkodott, s a hasznosságuk mellett esztétikus, szépen kivitelezett alkotások érkeztek a versenyre.

Nézzük az idei statisztikát:

  • 19 alkotás
  • 16 pályázó (ebből 15 lány és 1 fiú)
  • életkori megoszlás: a 11 évestől az 57 évesig nagyon vegyesen (átlag életkor: 22,8 év)

KÖZÖNSÉGDÍJ:

Ha figyeltétek a szavazatok alakulását, Ti is láthattátok, hogy a 008-as számú papucs és a 016-os számú dobókocka között folyik verseny az élen. Ezeken kívül szép számmal érkezett szavazat a 015-ös aprócska apróság tartóra, a 011-es tolltartóra és a 017-es számú könyvjelzőre. Az öt tárgy közül végül a dobókocka lett a közönség kedvence 117 szavazattal.

A Közönség díjazottja:

a 016-os számú alkotás gazdája!

Gratulálunk Mónikának, a dobókocka alkotójának!

 

"SZAKMAI" DÍJ:

A "szakmai" zsűri tagjai:

  • Seró - a tavalyi csomózóverseny győztese, aki nem mellesleg 16 éve gyakorolja a csomózást (ha belenéztek a képtárába, láthatjátok, hogy milyen szinten)
  • Anita - a szerkesztőtársam
  • Soldi - én lennék, az eredeti nevem Brigi

A zsűri tagjai külön-külön értékelték a beérkezett alkotásokat, majd a pontokat összeadva született meg a végeredmény.
A pontozás szempontjai az alábbiak voltak:
- kreativitás (egyediség, ötletesség, újdonság)
- kidolgozás (a csomók minősége, egyenletesség)
- színek harmóniája
- technika (a minta nehézsége)
- összkép
Egy-egy zsűritag maximum 25 pontot adhatott egy alkotásra, ezeket összeadva az elérhető maximális pontszám 75 pont volt.

A zsűri által legmagasabb pontszámot elért és így a

Csomózott No. 1 győztese:

a 008-as számú alkotás gazdája!

Gratulálunk Tündinek, aki 3 hétig készítette a papucsot, amivel nevezett! A szép kidolgozásért, kitartó munkáért mindhárom zsűritag elismerését elnyerte, a maximális pontszámot érve el a versenyben. Gratulálunk!

 

Még egyszer köszönjük a pályázóknak a sok szép alkotást, továbbra is jó csomózást, kreatív alkotómunkát kívánunk!
Ne feledjétek, hogy versenyen kívül is szeretettel várjuk alkotásaitokról készült fotókat!

Gratulálunk mindenkinek!

Aki szeretné értékelni a beérkezett alkotásokat, a verseny fórumába írjon bátran!!!!

 

 
Lezárt szavazások
 
Kérlek lépj be vagy regisztrálj a chat használatához!
 
Facebook
Csomók világa

Reklámozd a saját oldaladat is
 
Könyveim

Katt a képre!!!

 
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Indulás: 2006-06-20
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu