Csomózott karkötők, kiegészítők
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
Hirdetések
 
Eredmények

 Csomózóverseny 2007. 07. 01.

Megszületett az első csomózóverseny eredménye!

Már elég régen érlelődött bennem a verseny gondolata, hogy hogyan lehetne megvalósítani, s rávenni titeket a nevezésre.
Úgy láttam, hogy most már elérkezett az ideje ennek a kis "megmérettetésnek", hisz olyan sok kedves visszajelzést kapok, ami bizonyítja számomra, hogy szerettek csomózni, alkotni.

A nevezéseket köszönöm, és ha nem bánjátok, jöjjön egy kis statisztika (csak ömlesztve):

  • 30 alkotás
  • 17 pályázó (ebből 16 lány és 1 fiú)
  • életkori megoszlás: a 13 évestől az 50 évesig nagyon vegyesen

KÖZÖNSÉGDÍJ:

Ha figyeltétek a szavazatok alakulását, Ti is láthattátok, hogy a 025-ös számú alkotás már az elejétől fogva vezeti a versenyt. Ez a szivárványszínekben pompázó pénztárca - nincs kétség - mindannyiótoknak elnyerte a tetszését, hisz 526 szavazatot ért el a verseny zárásakor. Alig maradt el mögötte a 003-as 484 szavazattal, illetve harmadik helyen futott be a 014-es 482 szavazattal. Mindhárom kiugróan magas számú szavazatot kapott a honlap látogatóitól! A többi beküldött alkotás között pedig igen széles körben szóródtak a szavazatok, mindegyik kép alatt megtaláljátok, hány szavazattal zárta a versenyt.

A Közönség díjazottja:

a 025-ös számú alkotás gazdája!

Gratulálunk Barbusnak, akinek több alkotását is megtalálhattok az Alkotásaitok menüpontban.

 

"SZAKMAI" DÍJ:

A "szakmai" zsűri tagjai:

  • Szabina - róla annyit kell tudnotok, hogy annak idején tőle tanultam meg a csomózást,  s az ő mintáit találjátok meg Szabina mintái menüpontban, amiket (miután megszűnt a honlapja) ide tettünk fel
  • Anita - a szerkesztőtársam, a honlap állandó frissítője és életben tartója
  • Soldi - én lennék, az eredeti nevem Brigi

A zsűri tagjai külön-külön értékelték a beérkezett alkotásokat, majd a pontokat összeadva született meg a végeredmény. Mindannyiunk nevében állíthatom, hogy nagyon színvonalas volt a verseny, bizonyítják ezt a magas pontszámok is, amiket elértetek.
A pontozás szempontjai az alábbiak voltak:
- kreativitás (egyediség, ötletesség, újdonság)
- kidolgozás (a csomók minősége, egyenletesség)
- színek harmóniája
- technika (a minta nehézsége)
- összkép
Egy-egy zsűritag maximum 50 pontot adhatott egy alkotásra, ezeket összeadva az elérhető maximális pontszám 150 pont volt.

A zsűri által legmagasabb pontszámot elért és így a

Csomózott No. 1 győztese:

a 002-es számú alkotás gazdája!

Gratulálunk Orsinak, aki 1 évig készítette a kistáskát, amivel nevezett! A szép kidolgozásért, kitartó munkáért mindhárom zsűritag elismerését elnyerte Orsi, összesen 149 pontot érve el a versenyben.

Szeretném még felsorolni azokat az alkotásokat, amik legalább 140 pontot értek el:

Helyezés

Kódszám

Pont

1.

002

149

2.

013

146.5

3.

007

143.5

4.

010

143

4.

025

143

5.

014

141.5

6.

005

140

 

Mindenkinek gratulálunk még egyszer! A csomózóverseny képtárát meghagyom ebben a formában (csak a szavazást szüntettem meg), hogy továbbra is gyönyörködhessen, aki erre téved :-)

A nyerteseknek postán küldöm el a nyereményüket.

A jövőben is számíthattok hasonló megmérettetés(ek)re, figyeljétek a honlapot!

 
Lezárt szavazások
 
Kérlek lépj be vagy regisztrálj a chat használatához!
 
Facebook
Csomók világa

Reklámozd a saját oldaladat is
 
Könyveim

Katt a képre!!!

 
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Indulás: 2006-06-20
 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?